Cautare

62709 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (7.09 secunde)
Tot mai multi doljeni cultiva legume in solarii, sere si chiar pe camp. Suprafata cultivata a crescut cu 280 de hectare fata de anul trecut.
Cele patru meciuri din sferturile de finala ale Campionatului European de Fotbal, transmise in direct de TVR 1, TVR HD si euro2012.tvrinfo.ro, au ocupat primele pozitii ale clasamentului programelor tv difuzate in ultimele zile.
Ultima Ora : Salariile bugetarilor, majorate de la 1 Decembrie 2012 Salariile bugetarilor vor fi majorate, de la 1 Decembrie, cu 7,4% fata de nivelul acordat pentru luna Noiembrie 2012, banii urmand sa intre efectiv in plata in Ianuarie 2013.
Aproximativ 60% din deciziile medicale din prezent sunt influentate de metodele de diagnostic in vitro (IVD).
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Pacientii care au cumparat medicamentul Pegasys in ultimele doua saptamani sa consulte de urgenta medicul curant Ministerul Sanatatii (MS) recomanda pacientilor care au cumparat medicamentul Pegasys in ultimele 14 zile sa mearga urgent la medic.
O noua componenta a HIV, cu evolutie rapida, la consumatorii de droguri intravenoase Jurnalul National:
Obiectele cele de toate zilele, pline de microbi In para dusului isi face culcus o bacterie foarte asemanatoare cu cea care provoaca tuberculoza Para dusului. Capul periutei de dinti. ... Intrerupatorul de lumina.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primele noua luni ale anului 2015, cu 6%, comparativ cu perioada similara a anului 2014, la o rata de schimb constanta, ajungand la 35.525 milioane de franci elvetieni.
Penultima sedinta din acest mandat a actualului Consiliu Judetean a adus cu sine clarificarea unor probleme mai vechi, dar a fost semanata si cu replici dure schimbate de consilierii judeteni.
Consilierul local Florin Paslaru incearca zilele acestea sa-i ajute pe galatenii ce locuiesc in Bariera Traian, unde s-a format o groapa ilegala de gunoi ce le da de furca cetatenilor din acea zona.
La alegerile din noiembrie, Traian Basescu s-ar putea confrunta cu un adversar neasteptat, gripa porcina, sau mai precis psihoza starnita de afectiunea in cauza intr-o tara extrem de vulnerabila la panica, zvonistica etc.
Se estimeaza ca fiecare unitate va putea accesa proiecte cu valori cuprinse intre 200.000 si 25 de milioane de euro. Pe componenta infrastructura, Oltenia are alocate 540 de milioane de euro.
Virusul hepatitic A, distrus cu apa si sapun DSP Constanta anunta ca, pana acum, calitatea apei in zona litoralului romanesc este "excelenta" Virusul hepatitic A (VHA) nu rezista in apa foarte sarata a marii, ci in dejectiile umane, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase "Matei Bals".
In ultimul an, avem multi pacienti cu transaminaze foarte mari, cu distrugeri ale celulelor hepatice 80% dintre persoanele cu hepatita A nu stiu ca sufera de aceasta boala, totusi virusul hepatitic A a devenit din ce in ce mai agresiv, avertizeaza prof.
Sexul neprotejat si drogurile injectabile sunt doua cai prin care tinerii se expun riscului de infectie cu HIV (Autoare: Magda Marincovici) Sexul neprotejat si administrarea intravenoasa de droguri sunt doua cai de transmitere a HIV amenintatoare mai ales in cazul tinerilor.
Magda Marincovici/mariustuca.ro) Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Prof. ... Matei Bals, spune ca e si nu e motiv de ingrijorare. AH1N1, virusul gripei din actualul sezon, 2015- 2016, poate fi tinut sub control prin vaccinare.
Epidemie de rujeola in Romania. ... Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
20 martie la 14:27 Episodul 3 din Jurnalul meu de #pandemie, pentru ca imi pasa. Minunata Catrinel a venit din naveta lor spatiala (Matei Bals) in galaxia noastra si ne-a instruit, pe noi cei din Clinica I Derma Colentina, cum sa ne echipam cu costumul de protectie.
Reprezentantii PSD si-au depus ieri lista cu candidatii pentru alegerile din toamna.
google-analytics.com